VALCHROMAT

LÄPIVÄRJÄTTY, KOVEMPI JA KOSTEUTTA KESTÄVÄ

Läpivärjätty Valchromat on kovempi ja kosteutta kestävä puulevy, jossa puukuidut värjätään orgaanisilla väriaineilla ja sidotaan erikoishartsilla. Näin saadaan ainutlaatuiset fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet. Levyissä näkyy pieniä, vähemmän värjäytyneitä puukuituja, jotka luovat hienon lookin pinnalle.

Ominaisuudet:
- korkeampi tiheys ja mekaaninen kesto, sekä iskunkestävyys että taivutuslujuus
- murtolujempi, sopii hyvin myös 3 d-työstöihin sekä laser-ja vesileikkaukseen
- kosteutta kestävä

Valchromatin lisäarvo ei tule vain väristä, vaan ERITYISESTÄ KOOSTUMUKSESTA.

TEKNISET TIEDOT

Valchromat-levyt on tarkoitettu sisätiloissa käytettäviksi, mieluiten pintakäsiteltyinä (lakka, vahaus), mikä suojaa pintaa ja  helpottaa puhdistamista. Koska kyseessä on puulevy, voi levyjen välillä olla pieniä sävyeroja.  Isot levyt toimitetaan yleensä ilman pintakäsittelyä.  Ennen pintakäsittelyä kannattaa varmistaa, että hiontapöly on poistettu mahdollisimman tarkoin. Valchromat-levyt soveltuvat hyvin myös  tarkkoja jyrsintöjä vaativiin kohteisiin, esim. vesi-tai laserleikkaukseen, sekä kosteisiin tiloihin.

Levykoko 2440 x 1220 mm, asennusvalmiissa levyissä vakiokoko 600x600mm ja 1200 x 600 mm (max 2400 x 600 mm).

Paksuudet: 8, 12, 16, 19 ja 30 mm. 

Paloluokka: D-s2, d0, paloluokassa b-s2,d0 pitempi toim.aika ja minimi 100 m2.

Värit: musta, tummanharmaa, vaalean harmaa, sininen, punainen, keltainen, oranssi, ruskea, mintun vihreä ja uutuutena khaki. 

Toimitamme myös asennusvalmiita, lakattuja sekä esim. piiloasennusprofiileille reunauritettuja seinälevyjä, vakiokoot 600 x 600 mm, 1200 x 600 mm (max 2400 x 600 mm) sekä näille soveltuvia alum.asennusprofiileita.

Levyjen valmistaja portugalilainen Valbopan SA on tehtaana energiaomavarainen.

Levyt ovat kierrätettäviä.